Rendezvények, programok ARCHÍVUM - Kaszaháza, Nekeresd, Pózva, Neszele, Ságod, Andráshida-Gébárt, Apátfa

Kaszaházi biciklitúra és Malom-tavi piknik

2023.09.03

Kaszaházi Biciklitúra:  

Időpont: 10.00-12.00
Találkozó: Kaszaháza, Zala-híd 
Malom-tavi Piknik:

Időpont: 14.00-19.00
Helyszíne: Kaszaháza, Malom-tó 
Programok a Zala-hídnál:

közös bográcsozás 
íjászat 
horgászleckék 
interaktív játékok a Zalai Kutyasuli Terápiás Csoportjának tagjaival 
pónilovaglás
bicikli szerelés
kézműves foglalkozások
fajátékok 
A rendezvény ingyenes. 

Házigazda: Kaszaházi Településrészi Önkormányzat 

Szélsőségesen rossz idő esetén a rendezvény elmarad.

A programváltoztatás jogát fenntartják. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, melyet a szervező intézmény szabadon felhasználhat.

 

Tekerj a zöldbe Zalaegeszegen! Kaszházi biciklitúra

Tekerjünk egy jót Zalaegerszegen, ahol a zöld nem csak az egykori megyecímerben volt látható, hanem magában a városban is. Ha távolról tekintünk a megyeszékhelyre feltűnően sok zöldfelületet látunk. Szinte elborítja az egész várost. Arra hívunk mindenkit, hogy ismerje meg velünk Kaszaházáról indulva ezt a zöld várost. Utunk a Malom-tó partján létesített kerékpáros pihenőtől indul és a Dísz teret érintve ér el a Vizslaparkba. A Platán soron át jutunk el a Göcseji Falumúzeumig, ahol rácsatlakozva a Zala-völgyi kerékpárútra tekerünk el a már körbejárható Gébárti-tóhoz. Ságod fürdő komplexusai között gurulva tekintjük meg az elmúlt nyár legnépszerűbb vízi sportlétesítményét. Útba ejtjük Pózva kerékpárútját, ahonnan rövid bringázást követően vissza is érünk kiinduló helyünkre a Malom-tóhoz. A túra hossza 20 km, elhanyagolható szintemelkedéssel többnyire kerékpárúton. Ajánlom családoknak gyermekkel való közös programnak.
Részvétel ingyenes!
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.

Vissza