Rendezvények, programok ARCHÍVUM

Átlátszó víz legyen… – Cseh Tamás emlékest

2023.09.23

CSEH TAMÁS 80

“Átlátszó víz legyen…” – Cseh Tamás emlékest
Az Ascher Színház produkciója

Közreműködik: Hegyi Norbert és Joós Tamás 

Az előadás a Kossuth-díjas előadóművész emléke előtt tisztelegve mutatja be a szerző és szerzőtársak (Bereményi Géza, Csengey Dénes) dalait.

Az előadók 2013-ban határoztak úgy, hogy Cseh Tamás születésének 70. évfordulójára “Átlátszó víz legyen” címmel egy emlékestet készítenek. Az est az Ascher Oszkár Színházban került bemutatásra, az azóta eltelt évek alatt közel 150 alkalommal láthatta a közönség az ország különböző településén és Budapest számos kerületében. Többek között a Múzeumok Éjszakáján a PIM-ban, a Savaria Történelmi Karneválon, az Ördögkatlan Fesztiválon, a Pesti Vigadóban, illetve Kanadában, Torontóban, Ottawában és Windsorban. A műsor 2020 óta a Déryné Program Országjárás program része.

A műsor az egyik legautentikusabb előadásban mutatja be a közönségnek Cseh Tamás dalait, melyről több kritika is megemlékezik.

Az előadás: 90 perc

Belépő: 4000 Ft
Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető

Jegyek a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi, a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, valamint online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon, illetve az előadás előtt a helyszínen válthatók.

Vissza