Rendezvények, programok ARCHÍVUM

Mindörökké Operett

2023.10.12

Talán nincs még egy olyan zenés műfaj, amely annyi ember szívét hódította volna meg, mint az operett… A magyar operett! Népszerűsége ma is töretlen. Jellemzője a könnyed, fülbemászó dallamvilág, mely egyaránt magával ragadja az idősebb és a fiatalabb korosztályt.  A magyar operett tette az operett műfaját igazán naggyá, mely mindig is egyedülálló volt a maga nemében, és mára már szinte hungaricummá vált. A műfaj előtt tisztelegve kínáljuk ezt az előadást, mely kiváló sztárvendégeink tolmácsolásában válnak még színvonalasabbá és hitelesebbé!

Megszólalnak a legismertebb operett slágerek: Csárdáskirálynő, Bob herceg, Mágnás Miska, Marica Grófnő, Víg özvegy, Csókos Asszony…

Fellépők:

Oszvald Marika:  Kossuth és Jászai Mari  – díjas magyar színésznő, operetténekes,  érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Csonka András: színész, énekes. 2000-ben az Operettfesztiválon megkapta a legjobb táncos komikusnak járó díjat, 2021-ben a Szenes Iván díjat.

Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara

 

Időpont: 2023. október 12. (kedd) 18:00 óra

Helyszín: Art Mozi

Belépő: 4900 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető. A jegyek a pénztári jegyvásárlásnál SZÉP kártyával is fizethetők.

Jegyvásárlás: az Art Mozi, a Keresztury Dezső VMK, a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában; illetve online.

Helyszín

Art Mozi, Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6.

Vissza